Konténeres Sitt Szállítás és konténeres szállítás gyorsan hatékonyan konténeres sittszállítás Budapesten és környékén sitt konténer és konténer rendelés, bontási hulladék illetve törmelék szállítás és zsákos sittszállítás.
Konténeres Szállítás bontási hulladék kiváló árakon , konténeres sitt szállítás zsákos sittszállítás Budapest egész területén konténeres sittszállítás sitt konténer és törmelék szállítás konténer rendelés.
Sitt konténerkonteneres.com
Konténer Rendelés
Konténer árak. Nagy mennyiségnél további kedvezményeket biztosítunk!
Konténer méret Vegyes szemét Sitt, Inert
1 m³ 15 000 Ft 15 000 Ft
2 m³ 20 000 Ft 20 000 Ft
3 m³ 24 000 Ft 22 000 Ft
4 m³ 28 000 Ft 24 000 Ft
6 m³ 34 000 Ft 28 000 Ft
8 m³ 40 000 Ft 32 000 Ft
10 m³ 50 000 Ft
Sittszállítás, törmelék - Lakossági hulladék - Zöldhulladék - Veszélyes hulladék
A feltüntettt díjak nettó díjak.   A konténer rendeléssel kapcsolatos információk!
Máshol napokon belül szállítanak, mi órákon belül kivisszük!
Budai oldal
Kiszállítási idő:
4-6 órán belül
Pesti oldal
Kiszállítási idő:
3-5 órán belül
Jegyezze fel az árakat! Küldje el az információkat az E-mail címére.

Nekünk írták

Tisztelt konténeres.com

A múltkori Izabella utcai konténere sitt elhordást köszönöm még egyszer. Amennyiben szükségünk lenne újra konténerre, mindenképpen keressük Önöket.
Tóth Sándor

Kedves Zoltán

Szeretném mindnyájunk nevében köszöntet mondani Önnek és a teljes Konteneres.com csapatának azért az önzetlen munkáért, amit a 3 elszállított konténerkor megtettek. Ha nem veszik tolakodásnak, itt a 10. kerületben a többi társasház között szétosztottuk az Ön telefonszámát, mert úgy gondoljuk, hogy ahogy nekünk gondunk volt a korábbi lomtalanítósokkal majd Önökre találtunk, úgy más társasházaknak is hasonlóan jó konténeres megoldásokat tudnak majd biztosítani. Köszönjük még egyszer.
Csengery Ádámné, 10. kerület

Tisztelt cégvezető!

A múltkori gyors és precíz konténeres elszállítást szeretném Önöknek ezúton is megköszönni. A feleségem azóta is emlegeti Önöket, hiszen ritkán kerül az ember kapcsolatba olyan szakemberekkel, akik ennyire hatékonyan és szépen dolgoznak. Köszönöm Önöknek még egyszer.
Verebes Ágoston, 17. kerület, Pesti út.

Kedves Uram

o Érdeklődni szeretnék Önöknél bontással kapcsolatban, mivel múltkor említette, hogy épületbontással is foglalkoznak. A konténeres szállítással kapcsolatban még annyit jegyeznék meg, hogy munkatársainak a segítőkészsége nélkül nem tudtuk volna ilyen hamar elhordani a gazat a kertből, ajánlani fogom Önöket másnak is, még egyszer köszönöm. Visszatérve a bontásra...
Szokolai Eszter, Bimbó utca, II. kerület

Tisztelt cég

Ezúton szeretnék családom nevében is köszönetet mondani Önnek kedves Zoltán, az építkezésünk során nyújtott segítségükért. Bár a sóderból maradt még egy kevés, nem lesz gond felhasználjuk a hátsó kisépülethez jövőre. Hívom Önöket tavasszal is amikor a kertet fogjuk gyomtalanítani.
Üdvözlettel Sallai Imre, Rákospalota

Köszönet az elszállításért

...cégvezető Úr, ahogy múltkor már említettem, szükségünk lenne kb. 40 köbméter sitt elhordásához 5 darab 8as konténerre, viszont ezúttal a Pannónia utcából kellene elhordani az anyagot. Egy 4 emeletes ház újítunk fel kívül és belül egyaránt...
Virág Kornél, ügyvezető

Kedves Uram

Köszönöm a tanácsait és mindenekelőtt azt, hogy rábeszélt a 10-esre a 8-as helyett, végül alig fért el minden a 10-esben...
Harangozó Máté, Zugló, vezér utca

Tisztelt Cégvezető Úr

...Nagyon ritka ez az emberi és szakmai hozzáállás, amit alkalmazottai felmutattak. Szeretnék ezúton is köszönetet mondani Önnek, hogy korábbi kérésemnek megfelelően, a lehető leggyorsabban bontották le és hordták el leendő családi telkünkről az építési törmeléket...
Zalai Márton, Pestszenterzsébet

Tisztelt Konténeresek

...nem hittem volna, hogy belefér egy 8 köbméteres konténerbe az egész lakásunk, mégis megoldották. Nagyon köszönöm Önnek is azt az önzetlen segítséget melyet alkalmazottai nyújtottak...
Márton Imre, Mátyásföld

Uraim

Még egyszer, hálás köszönetünk a társasházak lakóinak nevében is, a lomok ilyen szakszerű és korrekt elszállításáért. Korábbi tapasztalatainkkal ellentétben pozitívan csalódtunk Önökben...
Zalkai Mária, Óbudai Társasházak

Tisztelt Gál Úr

Ön is jól tudja, hogy korábbi rossz tapasztalataink után találtunk rá Önökre, mint megbízható kisegítő partnerekre, a 2009-től indult bontási munkálatainkhoz. Karsai cégvezető Úr szeretne e-mailben is köszönetet mondani Önnek, hogy a Farkasréti Temető környéki konténeres sittszállítást, ilyen hihetetlenül gyorsan és precízen valósították meg.
Hertelendiné Horváth Erika, Dom-Bau Kft.

Tisztelt Cégvezető

Szeretném ezúton kihasználni az alkalmat arra, hogy megköszönjem a bontási munkálataink alatt biztosított konténeres szállítást. Külön köszönetet mondanék azért így utólag is, hogy az 1000 köbméterre való tekintettel, sikerült mindkettőnk számára elfogadható árat találni...
Schrott Zoltán, Schrott Kft.

Kedves Konténeresek

Köszönettel tartozom a házunk lebontásával illetve a sitt el szállításával kapcsolatos előzetes tájékoztatásukról. Minden bizonnyal ha nem kértünk volna tanácsot Önöktől a gépi és kézi lebontásra vonatkozólag, most egy 400 ezer forinttal kisebb lennénk. Feleségemmel együtt azért külön köszönetet mondunk, hogy a helytakarékossági problémák miatt sikerült ilyen kiválóan megvalósítani a törmelék konténerekkel való elszállítását.
Szekeres Bence, Újbuda

Sziasztok

Bár múltkor még olyat is ígértetek, hogy 1 órán belül kidobjátok a konténert, nem kellett így sem csalódnom, hogy Zoli csak 2,5 óra múlva ért ki. Kellene nekem 2 hét múlva is 5 darab 8-as konténer. Sajnos ezeket is gyorsított ütemben 1 napon belül kellene kihozni és elszállítani. Egy kis raktár épületet szedünk szét. Két házat építünk kint a 16-ba és már így is csúszásban vagyunk.
Varga Tamás, Kőműves

. Kedves Zoltán

A lépcsőház többi lakóinak a nevében is szeretném ezúton megköszöni Önöknek, hogy ezt a rengeteg lomot ilyen gyorsan és profin elvitték tőlünk. Mint ahogy korábban említettem, a korábbi konténeresünkkel állandó gondok voltak, így utólagosan is elnézését kérem, az Önökkel szembeni kezdeti bizalmatlanság miatt. Az Önöket ajánló Takács Úrral is közöltem, hogy mekkora örömét lelte végre a lépcsőház abban, hogy sikerült korrektül kivitelezni az idei lomtalanítást.
Kitartást és sok sikert kívánok Önöknek a továbbiakban is!
Fekete Ágnes, Hűvösvölgy

Tisztelt Kontnténeres.com

Nagyon jól látszik, hogy miként a mi cégünknél, úgy az Önökénél is megbecsülik az ügyfeleket és megbízhatóan, korrektül dolgoznak. Bár ritkán szoktunk köszönetet nyilvánítani partnereink felé, most ezúton kivételt kell hogy tegyünk, annál is inkább mert ahogy korábban már egyeztettünk, a következő nagyobb volumenű munkával is Önöket kívánjuk megbízni.
Pallag Ferencné, Global Trans Kft.

Uraim, konténeresek!

Még egyszer megköszönném, hogy este 8-ra kihozták a konténert és másnap délelőtt el is tudták vinni a sittet a kertünkből. Azóta megkezdtük a kertépítési munkálatokat, úgyhogy minden sinen van.
Szegedi Péter, Rákospalota

Tisztelt Uram!

Remélem, túlélik a válságot és jövőre az Újpalotai telkünkről el tudják hordani majd a sittet, mert ahogy említettem Önnek, jövőre bontani fogunk ott is. Keresni fogom.
Mátrai Gábor, Vezúv Bt., 1. kerület

Konténer Rendelés
Rendeljen konténert telefonon!
06 70 / 600 5007
Rendelési időszak:
0 - 24 óra
Konténeres szállítmányozás rendelés