Sitt: Konténeres Sittszállítás és konténer szállítás gyorsan hatékonyan konténer bérlés Budapesten és környékén sitt szállítás és építési törmelék, háztartási hulladék illetve hulladék szállítás és konténerek.
Konténer Szállítás háztartási hulladék kiváló árakon , konténeres sittszállítás konténerek Budapest egész területén konténer bérlés sitt szállítás és hulladék szállítás építési törmelék.
Konténeres sittszállításkonteneres.com
Konténer Rendelés
Konténer árak. Nagy mennyiségnél további kedvezményeket biztosítunk!
Konténer méret Vegyes szemét Sitt, Inert
1 m³ 15 000 Ft 15 000 Ft
2 m³ 20 000 Ft 20 000 Ft
3 m³ 24 000 Ft 22 000 Ft
4 m³ 28 000 Ft 24 000 Ft
6 m³ 34 000 Ft 28 000 Ft
8 m³ 40 000 Ft 32 000 Ft
10 m³ 50 000 Ft
Sittszállítás, törmelék - Lakossági hulladék - Zöldhulladék - Veszélyes hulladék
A feltüntettt díjak nettó díjak.   A konténer rendeléssel kapcsolatos információk!
Máshol napokon belül szállítanak, mi órákon belül kivisszük!
Budai oldal
Kiszállítási idő:
4-6 órán belül
Pesti oldal
Kiszállítási idő:
3-5 órán belül
Jegyezze fel az árakat! Küldje el az információkat az E-mail címére.

Konténeres sittszállítás

Konténeres megoldások

Konténeres sittszállításMindenki számára fontos, a gazdaságos kivitelezés. Amennyiben bizonytalan a szállítandó anyaggal kapcsolatban, mindenképpen forduljon konténeres szakértőhöz. A szállítandó anyag állaga, minősége, mennyisége, súlya illetve az elszállítás kivitelezhetősége szerint, rengeteget spórolhat, ha szakértő munkatársainktól kér előzetesen tanácsot. Sokszor egyes munkákat költséghatékonyabban és gyorsabban lehet kivitelezni egy mini Bobcattel, mint esetleg kézi munkaerő felhasználásával. Ha nem tudja pontosan mekkora konténerrel lehet a leggazdaságosabban kivitelezni a munkát, ne habozzon, kérdezzen minket: Konténer rendelés 1 perc alatt telefonon

A konténer elhelyezéséről

Amennyiben az utcára kívánja elhelyezni a konténert, gondoskodjon területfoglalási engedélyről, melyet az illetékes önkormányzattól kérhet. Saját telkének területén, szabadon helyezheti el a konténert. A konténer kihelyezése előtt, tehát a konténeres sittszállítás előtt, gondoskodjon szabad területről, ahová munkatársunk a konténert a tehergépkocsival elhelyezheti.
A konténer felvételekor, mindenképpen szükséges egy 5 méteres szabad távolság a konténer előtt, hogy a konténert a teherautó felvegye.
Amennyiben a konténert a saját telkére, udvarára kívánja elhelyezni, vegye figyelembe, hogy megfelelő szélességű kell legyen a kapu illetve a bejáró, hogy teherautónk beférjen rajta. A teherautók szélessége, típustól függetlenül 2,5 méter, magasságuk pedig 3,6 méter. Ügyeljen arra is, hogy ezen távolságokon belül ne lógjon be vezeték, faág vagy egyéb akadály a teherautó útjába.

Konténerek

Rendelhet tőlünk mind nyitott, mind zárt konténert, mind fix, mind lenyitható hátút. A konténerekbe szóródás mentes pakolást valósítson meg, így a kifejezetten szóródó anyagokat, a konténer aljára helyezze el. Ezzel elkerülhető a szállítás során a környezet, az utak beszennyezése. Nagyobb konténereink hátsó része, a hatékonyabb megtöltés érdekében, lenyithatók. Ezzel a megoldással Ön gyorsabban és könnyebben helyezheti el az anyagot a konténerben, időt és energiát spórolva.
Ha konténerre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Konteneres.com
A Konténeres sitt szállítás szakértői!
06 70 / 600 5007
Konténer Rendelés
Rendeljen sitt konténert telefonon!
06 70 / 600 5007
Rendelési időszak:
0 - 24 óra
Konténeres szállítmányozás rendelés
Építési törmelék szállításSitt szállítás